meer weten?

Locatie

Ligging Monfor Offices

Monfor Offices is gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan 299 in Rijswijk. Een prachtige zichtlocatie naast NS station Rijswijk en o.a. Hotel Best Western Plus. De Sir Winston Churchilllaan vormt de bovengrens van de Plaspoelpolder waar bedrijven als Shell, ANP, het Europees Octrooibureau, Rijkswaterstaat en CBR zijn gevestigd.

In de directe nabijheid van Monfor Offices bevinden zich tevens het bekende winkelcentrum "De Boogaard", het Gemeentehuis van Rijswijk en een zeer gevarieerd aanbod aan winkel-, sport en horecavoorzieningen.

Rijswijk is een zelfstandige gemeente gelegen aan de oostzijde van Den Haag. In de directe omgeving bevinden zich o.a. Leidschendam Voorburg, Delft en het Westland. Op korte afstand bevindt zich tevens Rotterdam-The Hague Airport.

Bereikbaarheid

Monfor Offices is zeer goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer.

Per auto

Op korte afstand van het gebouw bevinden zich de op- en afritten met snelweg A4 (Amsterdam-Leiden-Den Haag-Hoek van Holland). Vandaar zijn er via het nabijgelegen knooppunt "Prins Clausplein" directe verbindingen met o.a. snelwegen A12 (Den Haag-Gouda-Utrecht) en A13 (Den Haag-Delft-Rotterdam). Het centrum van Den Haag is daarnaast zowel via de snelweg als binnenstedelijk vlot bereikbaar. Delft en het Westland bevinden zich tevens op korte afstand via de nabijgelegen snelweg A4.

Per openbaar vervoer

Via het naastgelegen "NS station Rijswijk" zijn er vlotte directe treinverbindingen met o.a. de NS stations "Den Haag CS", "Den Haag HS", "Delft CS" en "Leiden CS".
Tevens bevinden zich hier diverse bus- en tramlijnen met vlotte verbindingen naar een grote variëteit aan bestemmingen, waaronder Den Haag Centrum, Scheveningen, Benoordenhout, Delft en het Westland.

Monfor Offices beschikt tevens over een inpandige, afsluitbare fietsenstalling.

Adres

Monfor Offices
Sir Winston Churchilllaan 299
2288 DC Rijswijk

Monfor Offices

Ligging t.o.v. snelwegen

Directe omgeving