meer weten?

Gebouw

Historie

In 2001 werd aan de Sir Winston Churchilllaan 299 een eigentijds en voor die tijd vooruitstrevend kantoorgebouw ontwikkeld door de huidige eigenaar Monfor b.v., naar een ontwerp van de Haagse architect Ruud Wilmink. Het gebouw werd direct na oplevering in gebruik genomen door Shell International Exploration & Production b.v., en daarbij voorzien van diverse extra voorzieningen op gebied van veiligheid en toegangscontrole. Shell verliet het gebouw aan het eind van een derde huurtermijn i.v.m. een interne reorganisatie.

Business Units

Vanwege het feit dat de kantorenmarkt op dat moment kampte met een overaanbod aan kantoorruimten en een groeiende behoefte ontstond aan kleinere, flexibele kantoorconcepten, werd besloten een deel van het gebouw op te splitsen in zgn. Business Units onder de naam MONFOR OFFICES. Besloten werd de Business Units aan te bieden voor een fixed fee prijs, nadat werd geconstateerd dat veel andere Business Centers huurders verloren door achteraf hoge kosten in rekening te brengen voor de meest simpele services. In MONFOR OFFICES zijn alle standaard services echter inbegerepen bij de huurprijs en hoeft u dus niet te vrezen voor kosten die nog achteraf in rekening worden gebracht. Dat concept bleek een schot in de roos. De Business Units werden snel verhuurd. Er zijn Business Units in diverse afmetingen, vanaf ca. 25m2. Alle Business Units beschikken over o.a. een afsluitbare deur, ramen, vloerbedekking, lamellen, plafondverlichting, CAT6 bekabeling en zijn aangesloten op een topkoeling systeem. Mocht u interesse hebben in het huren van een Business Units, dan kunt u via onze receptie informeren naar de eventuele beschikbaarheid van units op dit moment.        

Grotere metrages

Het totale metrage van het gebouw bedraagt ca. 3.600 m2. De grotere vloeren in het gebouw (v.a. 230m2) zijn echter sinds 2015 in gebruik bij huurders Centrient Pharmaceuticals en Communisis Nederland, en worden thans niet voor verhuur aangeboden.    

Het gebouw, verduurzaming en onderhoud

MONFOR OFFICES hecht grote waarde aan degelijk onderhoud en duurzaamheid. Sinds de bouw in 2001 beschikt het gebouw reeds over een energielabel B en inmiddels wordt een volgende verduurzamingsfase van het gebouw voorbereid. Na een forse renovatie enkele jaren terug kon MONFOR OFFICES haar huurders opnieuw een luxe uitstraling bieden, in combinatie met een veilige en comfortabele werkomgeving. Zo werd in het gebouw veel aandacht besteed aan een mooie entree en luxe lobby met receptie. Ook werden lobby en entresol voorzien van luxe zitjes en o.a. televisies, koffiemachines en leestafels geplaatst. Voorzieningen in het gebouw omvatten daarnaast o.a. een luxe bedrijfsrestaurant, flexplekken, vergaderruimten, douche, gescheiden toiletgroepen, WIFI spots, Glasvezel aansluiting, CAT6 bekabeling, een uitgebreid toegangscontrolesysteem (waardoor het gebouw 24/7 toegankelijk is voor huurders), afsluitbare fietsenstallingen en een eigen parkeerterrein. Voor mindervaliden is het pand uitstekend toegankelijk en is op de BG een ruim mindervalidentoilet aanwezig. Qua onderhoud is het goed te weten dat de eigenaar/verhuurder zelf haar kantoor heeft in het gebouw en zo adequaat en snel kan reageren op verzoeken voor uitbreiding, aanpassing of reparatie indien nodig. Voor wat het beheer betreft stelt verhuurder zich steeds zeer flexibel op en is elke wens van een huurder in principe bespreekbaar.  

Nieuwsgierig? Check de beschikbaarheid van onze Business Units!

 

Business center Monfor Offices aan de Sir Winston Churchilllaan te Rijswijk

Eigen parkeerterrein aan de achterzijde van Monfor Offices
Eigen parkeerterrein aan de achterzijde van Monfor Offices